WaterTeam Sweden AB

Beställ vattenprov

Beställ ditt vattenprov nedan.
Vattenanalyserna nedan utförs av vår samarbetspartner SGS.

Allt emballage så som provflaskor och informationsmaterial från SGS skickas från laboratoriet i Linköping. Försändelsen hämtas ut på närmaste postkontor/utlämningsställe. Vattenprovet lämnas i första hand in på närmaste inlämningsställe enligt bifogad adresslista. Är inte detta möjligt skickas det via postens företagspaket på egen bekostnad.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Beställning

Normalpaket

Normalpaket
Analysen omfattar: Kemisk, radon samt mikrobiologisk analys.

Kemisk analys

Kemisk analys
COD(Mn), konduktivitet, pH, alkalinitet, turbiditet, färg, lukt, fluorid, nitratkväve, nitrat, klorid, sulfat, ammoniumkväve, ammonium, nitritkväve, nitrit, fosfat, fosfatfosfor, järn, kalcium, kalium, koppar, magnesium, mangan, natrium, hårdhet (total).

Radonanalys

Radonanalys

Mikrobiologisk analys

Mikrobiologisk analys
Odlingsbara mikroorganismer vid 22°C, 3 dygn Escherichia coli Koliforma bakterier.

Beställ vattenanalys av dricksvatten

För att skydda dig själv och din familj från långvarig exponering av lågkvalitativt vatten som kan innehålla skadliga ämnen, föroreningar och liknande, är det första steget att beställa ett vattenprov och göra en vattenanalys av ditt dricksvatten.

Varför är det nödvändigt med en vattenanalys av dricksvatten? Det finns många ämnen som varken kan ses eller känna lukten av, men som kan vara skadliga vid långvarig exponering. Det är därför viktigt för er med en egen brunn att göra en vattenanalys, eftersom vattnets egenskaper kan förändras över tid och beroende på årstid.

För att vidta rätt åtgärder för att få tillgång till högkvalitativt dricksvatten är ett vattenprov det första steget. Här på sidan kan du beställa en vattenanalys av ditt dricksvatten, och om du behöver hjälp efteråt kan vi också tillgodose dessa behov. Tveka inte att kontakta oss på WaterTeam redan idag, vi hjälper dig gärna från start till mål.